joomla vector social icons
images/slider/03.jpg
images/slider/04.jpg
images/slider/05.jpg
images/slider/06.jpg

Hebahan Terkini

 
 
 

PUTRAJAYA, 18 Mei 2017 - Politeknik Kuching Sarawak (PKS) telah mendapat sijil penghargaan dari Jabatan Pendidikan Politeknik (JPP) kerana berjaya memperoleh pencapaian 5 Bintang (Terbilang) dalam penilaian KPI politeknik bagi tahun 2016. Pengarah PKS, En. Kamaludin Daud menerima sijil penghargaan tersebut dalam satu majlis yang dianjurkan oleh JPP.

Mengulas pencapaian ini, beliau mengucapkan tahniah, syabas dan terima kasih kepada warga PKS di semua peringkat terutama kepada Ahli Jawatankuasa Pengurusan dan pemilik proses yang telah berusaha bersungguh-sungguh secara berterusan dan komited untuk memastikan pencapaian terbilang ini diperoleh dan dikekalkan.

* Sila rujuk facebook rasmi Politeknik Kuching Sarawak untuk maklumat lebih lanjut.

Buletin dan Berita Semasa PKS

Politeknik Kuching Sarawak Naib Johan, Ketiga Kategori IPT Kejohanan Petanque Peringkat Kebangsaan 2017

21 May 2017
Politeknik Kuching Sarawak Naib Johan, Ketiga Kategori IPT Kejohanan Petanque Peringkat Kebangsaan 2017

SANTUBONG, 21 Mei 2017 - Dalam Kategori Institusi Pengajian Tinggi (IPT) Kejohanan Petanque Peringkat Kebangsaan yang dianjurkan oleh Politeknik Kuching Sarawak (PKS) dengan kerjasama Badan Kebajikan, Sukan dan Rekreasi - Baksri Politeknik Kuching Sarawak, Persatuan Sukan dan Kebudayaan Perkhidmatan Pelajaran Sarawak dan Kementerian Belia, Sukan dan Solidariti Sarawak menyaksikan UiTM...

 
 
 

Perkhidmatan Online