sexualfire.org insexmovies.org xssn.net
hdpornmobile.com
moviesporno.net
Realpornfilms.com

06 Mei 2019 / 2 Ramadan 1440H - Tengah malam tadi, Politeknik Kuching Sarawak (PKS) menerima khabar bahawa Encik Jumari bin Haji Kassim, pensyarah Kejuruteraan Mekanikal dan pegawai Disiplin yang telah bersara pada tahun 2018 telah kembali ke rahmatullah di rumahnya beralamat Lorong Matang Jaya 10, Taman Matang Jaya, Kuching berhampiran Masjid al-Abyad.

Warga Poliiteknik Kuching Sarawak bersedih dan mengucapkan salam takziah kepada seluruh keluarga Allahyarham. Semoga roh Allahyarham ditempatkan bersama-sama orang yang beriman.

Ya Allah, ampunlah dosanya, limpahkan rahmat kepadanya, selamatkan dia dan ampunkan kesalahannya. Muliakan kedudukannya, luaskan tempat tinggalnya, mandikan dia dgn air, salji dan air sejuk. Bersihkannya daripada kekotoran dosanya sebagaimana dibersihkan pakaian yang putih dari segala kekotoran. Dan gantikan rumahnya dgn rumah yang lebih baik dan pasangan yang lebih baik. Masukkan dia ke dalam syurga dan lindungilah dia daripada azab kubur dan ujiannya serta jauhkan dia dari azab neraka. Aamiin

al-Fatihah.

 

* Sila rujuk facebook rasmi Politeknik Kuching Sarawak untuk maklumat lebih lanjut.